Scrapbooking

Personalitzar àlbums de fotografies

L’scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L’scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.

El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Aquest divertit passatemps de decorar s’aplica també a cartes, a poemes, a invitacions o a tot allò que et proposi la teva imaginació. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes…) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.

Si vols personalitzar el teu àlbum de fotos, amb retalls de papers i guarniments, estàs fent Scrapbooking.
Existeixen diverses tècniques per decorar i pots utilitzar qualsevol material, adhesius, botons, cintes, papers, flors seques, fils, retalls de diari, pintures, pasta de modelar, etc…
També pots començar a fer el teu projecte partint de zero, es a dir, construint la estructura, les tapes i els fulls, o be, adquirint un suport i decorar-lo posteriorment.

Contáctanos